Ervaringen

Terugkomdag: cadeautje voor jezelf!

Reactie op terugkomdag 7 augustus 2013:

Vandaag een terugkomdag gehad bij Petra, dit keer in haar nieuwe huis. Wat een heerlijke, omgeving zeg, zo midden in de natuur. De andere deelnemers waren voor mij nog onbekenden, maar wat was er weer een bijzondere klik. Heerlijk om met gelijkgestemden te praten in je eigen ‘taal’ zonder dat je je af hoeft te vragen of men begrijpt wat je bedoelt. Wat een inzichten kregen we weer door de methode van Petra en de interactie met elkaar, waardoor we weer naar een hoger niveau zijn getild. We zijn nog lang niet uitgeleerd!

Petra, onwijs bedankt voor deze mooie dag, dat wij een klein beetje hebben mogen meegenieten van jouw mooie stekkie, de zelfgemaakte kersenjam, de pruimen uit je tuin, en nog veel meer om op te noemen, maar vooral jouw onvoorwaardelijke liefde en niet oordelen naar ons allen! Ik kom graag weer eens terug!

Hoe overleef ik hooggevoeligheid?

14 december 2013

Graag wil ik u deelgenoot maken van mijn ervaring: jarenlang heb ik last gehad van o.a. chronische hyperventilatie, nervositeit, vermoeidheid, duizeligheid, slecht slapen etc. Mijn huisdokter deed het af met antidepressiva en een kalmeringsmiddel, die ik beiden trouw vele jaren geslikt heb. Van lieverlee worden de klachten je zo eigen, dat je het erbij laat, dat je eigenlijk ook te moe bent om nog verder te zoeken. Je leeft je leventje op de automatische piloot, geen ups... geen downs... gevoelsmatig heel vlak, geen pijn en geen lol... punt. 's Avonds dronk ik mijn wijntje, om toch maar te kunnen slapen... en zo kabbelde mijn leven rustig verder. Totdat er een moment kwam dat ik wel moest gaan zoeken naar een andere, betere oplossing. 

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in alternatieve geneeswijzen, maar ik ben erg kieskeurig... zweverigheid is niets voor mij. Op een gegeven moment kwam ik uit bij Petra den Boer, een lieve begrijpende vrouw, die zich gespecialiseerd heeft in het zoeken naar de kern van je klachten, naar het diepere onderliggende probleem dat je klachten veroorzaakt. Desnoods zoekt zij uren totdat zij op de bodem zit. En dan weet je ook wat je daadwerkelijk moet aanpakken (opruimen, verwerken...) om klachtenvrij te kunnen worden. 

In mijn geval bleek ik gemakkelijk gevoelens en sferen van anderen op te vangen. Oftewel, mijn antennes pikten alles op van andere mensen. Kennelijk gaf ik ook veel energie af, waardoor mijn eigen batterij dus leeg raakte... ik leefde dus jarenlang op een bijna lege batterij...! 

Achteraf kan ik nu al mijn klachten die ik had simpel verklaren. Petra heeft het probleem van de antennes verholpen en mij zelfs op een of andere manier daartegen bescherming gegeven. Om een lang verhaal kort te maken: ik slik nu geen medicijnen meer, mijn wijntje heb ik niet meer nodig om te kunnen slapen,  ik ga nu relaxed door het leven en barst van de energie!

 Het klinkt als abracadabra, maar voor mij is het pure realiteit. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om met Petra in zee te gaan. Zodra ik weer klachten zou krijgen ga ik zeker weer terug. Daar waar de reguliere geneeskunst stopt... begint Petra... 

Groeten: Yvonne