Ga je mee spoorzoeken?

Waar heb ik nou eigenlijk last van?
Ben jij iemand die last heeft van een (hoog-)gevoeligheid voor energieën? Voel je je bedolven onder de problemen van de mensen om je heen? Heb je fysiek en emotioneel je grens bereikt? 
Ga je gebukt onder verslavingen omdat je jezelf wilt verdoven zodat je je zo goed mogelijk voelt? Ben je radeloos en zie je eigenlijk geen oplossing of uitweg meer? 
Kortom, heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt en weet je niet meer hoe je de uitgang uit je eigen doolhof kunt vinden? 

Hoe kun je tot een oplossing komen?
Door de methode van de spierspanning in te zetten kun je uitzoeken hoe het energetisch gesteld is met je en wat er nou écht met je aan de hand is. 
Bijvoorbeeld: heb je last van jezelf, of heb je last van de problemen en uitdagingen van de mensen om je heen? 
Loop je zonder dat je het weet rond als een wandelende vuilnisbak waar anderen hun “afval” in stoppen? Weet je eigenlijk wel het verschil tussen je eigen energieveld en dat van de ander? 
Zijn er nog zaken die je zelf hebt weggestopt en die maar blijven “roepen” om naar buiten te mogen komen? Weet je hoe je jezelf op een zo soepel mogelijke manier kunt "schoon wassen"?

Wat kun je verwachten? 
Het beoogde resultaat van de ondersteuning is dat je meer inzicht in jezelf krijgt, waardoor je gaat ontdekken hoe je geneigd bent te denken, hoe je met je emoties en je gevoel omgaat, 
welke keuzes je maakt én tot welke resultaten dit leidt in je dagelijks leven. Met deze kennis én de toepassing ervan ben je in staat om een positieve draai aan je leven te geven.
Hieronder vind je de mogelijkheden binnen mijn praktijk. Ze hebben een logische volgorde, zodat je iedere keer een stap verder kan gaan.